Filtre

HentechSolution kan levere filtre til stort set alle formål. Vi samarbejder med nogle af markedets bedste udbydere.

 

Filterpatroner
For industriel anvendelse råder vi over en stor palette af filtre til netop din proces. Vore spundne filtre fremstilles i Tyskland med det mål at være mest præsis i adskildelsen og opnå bedst mulig standtid. Kontakt vore konsulenter for hjælp til at øge standtiden på dit produktionsanlæg.

Patronfilterhuse
Stort program i patronfilterhuse i såvel PP som rustfri. Vi laver også gerne løsnigner som passer til netop dit behov hvad enten det drejer sig om materiale valg eller et specielt design.

Filterposer
Med det rigtige valg af filterpose kan du optimere din proces. Vi kan hælpe dig med at fjerne olie fra dit medie bedre end ved aktivt kul, vi kan filtrere ned til 0,2 micron i vore poser eller vi kan designe dem til langt interval mellem filterskift. Du har naturligvis også muligheden for de mere traditionelle poser. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Posefilterhuse
Kontakt os for at finde netop det posefilterhus som passer til dit anlæg. Vi vælger det hus som passer til processen med mindst mulig omkostning.

Selvrensende filtre og separatorer
Har du mange hårde partikler i dit medie, er du træt af at skifte filtre konstant, kontakt os for at finde et selvrensende filter eller en separator og minimer dine driftsstop og tab af medie ved filterskift.

Ventilationsfiltre
Vort program af ventilations filtre spænder fra den billige og grove G2 til den højt ydende U17 (HEPA/ULPA). Vi overholder de strengeste standarder i de enkelte kategorier og tilbyder omkostningseffektive løsninger til din proces.

Trykluft og gas filtre
Ved at vælge det rigtige trykluft filter sikrer du at din proces og dine maskiner beskyttes bedst muligt. Vi råder over et bredt program af egne komplette filtre samt mulighed for at erstatte eksisterende filtre med vore elementer. Alle vore elementer er plisserede for at sikre størst mulig overflade og dermed længst mulig standtid for dig.

HentechSolution A/SOm osSitemap